SMS szolgáltatások

Kovács Szilvia

Tömeges SMS küldési és feldolgozási megoldások

 

Cégünk havidíjas SMS szolgáltatásai révén az sms üzenetek továbbítására és feldolgozására több megoldás is választható.

 

Szolgáltatásaink az alábbi két konstrukcióban vehetőek igénybe:

  1. SMS szolgáltatás - fix vagy egyedi darabáras sms kiküldésére alkalmas csomagok
  2. SIM hosting - ügyfél által biztosított sim kártya üzemeltetése szervereinkben
Tovább...

Adóbevallás űrlapok

Kovács Szilvia

Az önkormányzati adóhatóságok által rendszeresíthető bevallási- és bejelentési nyomtatványok

 

Cégünk 2008 óta készít az adóügyintézés során használható bevallási, bejelentési nyomtatványokat az önkormányzatok számára. Nyomtatványainkat folyamatosan fejlesztjük a központi rendeleteknek és a felhasználói igényeknek megfelelően.

 

Minden nyomtatvány több formában érhető el, hogy az önkormányzatok méretüknek, anyagi lehetőségeiknek megfelelő verziót választhassanak.

 

Az adószakmai kérdésekben külső szakértő cég közreműködésére támaszkodunk.

Tovább...

Mobil alkalmazások

Kovács Szilvia

Mobil alkalmazások

 

A mobil eszközök fejlődésének jelenlegi szakaszában már olyan szolgáltatások váltak elérhetővé, amelyek új dimenziót nyithatnak a mobil kommunikáció önkormányzati és államigazgatási alkalmazásában.

 

A helyszínen végzett feladatok ellátása során, a mobiltelefonokban mára általánossá váló funkciók, mint a GPS koordináta lekérdezési illetve a fényképkészítési lehetőség, internet kapcsolat, nagy felbontású képernyő, hasznos eszközt biztosít.

Tovább...

GovCenter

Kovács Szilvia

GovCenter Alkalmazás Szolgáltató Központ

 

A GovCenter segítségével az önkormányzatok szakalkalmazásaikat hatékonyabban, olcsóbban és biztonságosabban használhatják.

 

Szolgáltató központunk lényege, hogy az alkalmazások egy megfelelő sávszélességgel elérhető és biztonsági szempontból jól védett központi szerverre vannak telepítve, amelyeket az önkormányzatok felhasználói az Interneten keresztül érhetnek el. Az ügyintézők az Interneten keresztül elérve a szerverünket, valamennyi erőforrásunkkal rendelkezhetnek, mintha az az önkormányzatnál lenne.

Tovább...